Mijn Suzuki Intruder VS 1400!

Zoals eerder gezegd heb ik mijn VS 1400 gekocht in 2013. Na veel zoeken trof ik hem toevallig in Elburg, waar ik eigenlijk naar een andere ging kijken. Deze bleek helaas net verkocht. De dealer had echter mijn bike net binnen en wees daarbij naar buiten. Het betrof een bordeaux-rood met zwarte bike, waarvan alleen het zadel niet meer standaard was. Het is een 2001 model dat zich kenmerkt door de zwarte cilinderribben.  Uiteraard wilde ik een proefritje maken waarna ik verkocht was. De bike was van mij. In mei 2013 was hij helemaal technisch nagekeken en kon ik hem ophalen. Kort hierop heb ik mijn eerste toertocht met de Intruder Ownersclub Holland door het mooie Noord-Holland gemaakt. Na deze tocht ben ik direct lid geworden van deze fantastische "familie" want zo voelde het welkom.

Al snel begon ik met de eerste aanpassingen van de motor. Een ander stuur en andere knipperlichten waren de eerste aanpassingen, gevolgd door het vervangen van de voetsteunen door Forward Controls.

In 2016 besloot ik om de eerste grote aanpassing van de motor uit te gaan voeren. Hiervoor verwijs ik naar de pagina Project!

Door hier te clicken opent u een fotoreportage.

IOCH Evenementen

26 augustus 2018

 

7 t/m 9 september 2018

BIT

9 september2018

Toertocht Overijssel

23 september 2018

Toertocht Drenthe